Over NIMA Masterclass

Over Ons

Sinds 1966 is NIMA het exameninstituut binnen de vakgebieden Sales, Marketing en communicatie. Move The Crowd is een van de certified education partners die NIMA opleidingen geeft en heeft in de afgelopen jaren al meer dan 3200 kandidaten tot specialist opgeleid. Daarnaast is Move The Crowd bekroond tot 'Beste Opleider van Nederland' in 2017, 2018, 2019 én 2020.

Nima Masterclass is een nieuw initiatief in samenwerking met Move The Crowd dat de kennis van NIMA trainers en opleiders toegankelijk, snel en laagdrempelig aanbiedt. De kennis wordt door specialisten overgebracht in uitgebreide masterclasses van hoge kwaliteit.

De Trainers

Rikus Huiskes

NIMA Sales

Manon Kuipers

NIMA Communicatie 

Gert-Jan Scheers

NIMA Marketing

Nima Masterclass Partners

3K+

Studenten

4+

Awards

3

Professionals

3

Masterclasses

Zij waren je voor

Gemakkelijk kijkende masterclass. Het geeft je binnen een paar afleveringen de juiste kennis voor een goede basis als je wil groeien binnen de Sales.
Jarmo de Rek
Almere, Flevoland
Echt gaaf als je in korte tijd een step-up wil maken binnen je discipline. Ik wilde graag meer kennis over het actief voeren van Sales en Marketing bij mijn eigen bedrijf, dat leert deze Masterclass je.
Maarten van der Laan
Deventer, Overijssel
Ik wilde graag een boost krijgen bij het leren van mijn examen. Door het bekijken van de Masterclass werd alles nog even herhaald en wist ik de stof beter te begrijpen en te onthouden.
Karin de Ruijter
Hoorn, Noord-Holland
NIMA Masterclass heeft er voor gezorgd dat ik meer zelfvertrouwen kreeg in het voeren van een verkoopgesprek, Rikus vertelde erg fijn en je hebt echt iets aan de informatie.
Dave Witteveld
Emmen, Drenthe