Kies een NIMA Masterclass die bij je past

€195

Sales

Start nu

0% Complete
0/7 Steps

€195

Communicatie

Start nu

0% Complete
0/7 Steps

€195

Marketing

Start nu

0% Complete
0/9 Steps


Nima Masterclass Partners

Zij gingen je voor

Na het kijken van de NIMA Masterclass Sales heb ik concrete en substantiële handvaten en informatie gekregen die ik direct kon toepassen in de praktijk. Het doorlopen van de video heeft me niet alleen meer structuur gegeven, maar ook meer vertrouwen in het voeren van een succesvol gesprek met klanten.
Martijn Westerink
Hilversum, Noord Holland
Fijne video’s om naar te kijken, professioneel en heldere communicatie naar de kijker toe. Praktische en theoretische kennis die goed is toe te passen! Doen!

Eline van Veldhoven
Nieuw Vennep, Noord-Holland
Het bekijken van de Sales Masterclass heeft me doen beseffen dat de opbouw van mijn pitch nog niet sterk in elkaar zat. Toen ik de gehele masterclass had afgerond ben ik dit gelijk gaan implementeren in mijn huidige situatie. Dit sloot naadloos aan in ieder gesprek dat ik voerde en mijn conversie ging direct omhoog.
Laura van Casteren
Scheveningen, Zuid-Holland
Goede Masterclass, zeker de moeite waard voor de investering. De tips van Rikus waren ontzettend passend op verschillende situaties die voordoen tijdens gesprekken met klanten. Zeker de afsluittechnieken en het omgaan met tegenwerpingen waren voor mij doorslaggevend.
Rob van Grieken
Hoofddorp, Noord-Holland